Nett.no Logo
Mega menyMega meny

BLI ABONNENT PÅ NETT NO

Hold deg oppdatert på alt som rører seg i næringslivet på Nordvestlandet!

Med abonnement hos oss får du tilgong til NETT NO på alle digitale plattformer. 

Eit månadsabonnement mot betalingskort kostar kr. 129,- 
Eit årsabonnement mot faktura kostar kr. 1.399,- 

For bestilling av årsabonnement - Kontakt Magnus på magnus@nett.no

Teikn ditt månadsabonnement i skjemaet under.

129,- pr. mnd.

Flere spennende stillinger hos Artec Aqua

14.12.2020
Flere spennende stillinger hos Artec Aqua

Artec Aqua AS tilbyr alt fra egne produkt og prosessløsninger, til komplette systemløsninger og nøkkelferdige anlegg. Vi jobber målrettet med produktutvikling, og har posisjonert oss som en sterk kompetanse- og teknologibedrift. Vi ser et stort vekstpotensial innen landbasert fiskeoppdrett, både nasjonalt og internasjonalt. I Artec Aqua blir du en del av et inkluderende og utviklende arbeidsmiljø - i en spennende næring med gode fremtidsutsikter. 

Bli med å forme en viktig og fremtidsrettet næring! Artec Aqua utvider nå med 10 nye stillinger: 
 

VP Project
Til å lede Artec Aqua sin prosjektavdeling, søker vi etter VP Project. Stillingen rapporterer til CEO og inngår i selskapets ledergruppe. Som VP Project i Artec Aqua vil du få det overordnede ansvaret for selskapets prosjekter. Avdelingen du skal lede består i dag av 10 ansatte, med dyktige prosjektledere og støttefunksjoner for prosjektplanlegging og gjennomføring. Vi søker deg som trives i lederrollen og utvikler gode team. Som VP Project vil du ha det  overordnede ansvaret for ledelse og utvikling av prosjektorganisasjonen, og du vil ha ansvar for å implementere en strategi som sikrer en profesjonell utvikling og styring av små og store spennende prosjekter. 
 

Prosjektleder
Artec Aqua AS er inne i en svært positiv utvikling med nye spennende prosjekter, og til prosjektavdelingen søker vi Prosjektleder med solid erfaring fra ledelse av tverrfaglige prosjekter.
 

Oppstarts Koordinator
Artec Aqua søker oppstartskoordinator som vil få ansvaret for planlegging og gjennomføring av aktivitetene under oppstart og overlevering av anlegg i våre kundeprosjekt. 
 

HMS Koordinator
Artec Aqua søker HMS koordinator for å følge opp og gjennomføre HMS aktiviteter i alle sine kundeprosjekter. Oppgavene vil innebære mye tid ute hos våre kunder og krever utstrakt samarbeid på tvers av flere avdelinger i Artec Aqua. HMS koordinator skal være en pådriver for at Artec Aqua samler og deler HMS-kunnskap på tvers av prosjektene, og bidrar til å heve systemkvaliteten på HMS systemene i selskapet.
 

Prosjekt Innkjøper
Artec Aqua søker en erfaren innkjøper for prosesstekniske anskaffelser av utstyrspakker, utførelsesentrepriser og totalunderentrepriser. Stillingen inngår i innkjøpsavdelingen og rapporterer til innkjøpssjef.
 

Automasjonsingeniør
Artec Aqua opplever økt oppdragsmengde og har behov for automasjonsingeniør, som sammen med prosjekteringsteamet skal jobbe med design av løsninger som optimaliserer styringen av små og store prosessanlegg for landbasert oppdrett. 
 

Prosjektplanlegger
Artec Aqua søker prosjektplanlegger som skal bidra til etablering og kontinuerlig oppdatering av prosjektplaner, samt følge opp fremdrift i sine kundeprosjekter. Stillingen vil ha utstrakt samarbeid med underleverandører, kolleger og avdelinger i Artec Aqua. 
 

Teamleder Design
Artec Aqua har et dyktig team av ingeniører innen prosess- og produktdesign, og til å lede og koordinere dette teamet søker vi nå Teamleder Prosessdesign.  Stillingen skal ivareta bedriftens strategi for modellbasert prosjektering for prosessfaget, og sørge for at kvaliteten på arbeidet er i tråd med de standarder og retningslinjer som er gjeldende. Kandidaten skal gjennom teamets bruk av verktøy og arbeidsmetodikk bidra til effektivisering i modelleringsarbeidet. Vi er inne i en vesentlig digitaliseringsutvikling, og stillingen skal bidra til at Artec Aqua skal være langt fremme på dette feltet. 
 

Ingeniør Prosessdesign
Artec Aqua AS har behov for å øke vår kapasitet innen 3D-modellering og prosessdesign. Er du en lagspiller som ønsker å bidra med din kompetanse slik at vi sammen når våre mål? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg som trives med, og finner utfordring i å jobbe med 3D-modellering.

 

BIM Koordinator
Artec Aqua søker en BIM-koordinator som skal være med å styrke anvendelsen av BIM i vår organisasjon. Du vil inngå i et nært samarbeide med prosjektteamet og være ansvarlig for BIM-koordinering. Vi søker deg som vil være en tverrfaglig ressurs for Artec Aqua og prosjektorganisasjon og som støtter prosjektledelse og PGL i prosjektgjennomføringen.
 

Klikk på hver enkelt stilling for fullstendig utlysning og for å søke på stillingene.

 

ARBEIDSGIVER

Artec Aqua AS

Postvegen 13, 6018 Ålesund

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Partner/Senior Advisor i Converto, Wenche Kjerstad

907 20 545

E-post

Søknadsfrist: Søknadsfrist er spesifisert i de fullstendige utlysingstekstene

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

STILLINGER I SAMME KATEGORI:

15.01.2021

Salmon Evolution AS ble etablert i 2017 og er i gang med å realisere ett av Europas største landbaserte anlegg for oppdrett av laks på Indre Harøy i Hustadvika kommune.
Selskapet gjennomførte en emisjon i juli 2020 mot Dongwon Industries, ett av verdens ledende sjømatselskaper med utspring fra Sør-Korea. Etter gjennomført emisjon på 500 millioner kroner i september 2020 med påfølgende børsnotering, arbeider selskapet med å etablere et joint venture med Dongwon vedrørende etablering av et produksjonsanlegg i Sør-Korea. 

ARBEIDSGIVER

Salmon Evolution AS

Eikremsvingen 4, 6422 Molde

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

CEO Salmon Evolution AS, Håkon André Berg

Manager People & Organization Salmon Evolution AS, Vidar A. Skjørli

Søknadsfrist: 05.02.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som finnes her. Sammen med Møremegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige.
Seksjon Treasury og Markets har bl.a. ansvar for likviditetsstyring, finansiering og forvaltning av bankens likviditetsportefølje og IR-aktiviteter. Seksjonen har også ansvar for å tilby kunder produkter og tjenester knyttet til finansiering, internasjonal betalingsformidling, risikosikring, Aktiv Forvaltning, aksjehandel og analyser. Seksjonen ledes av Runar Sandanger.

ARBEIDSGIVER

Sparebanken Møre

Keiser Wilhelmsgate 29/33, 6002 Ålesund

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Leder Int. betaling og finansiering Karl Otto Hessen, tlf: 402 00 954

Personalsjef Anton Flåen, tlf: 995 00 260

Søknadsfrist: 07.02.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

08.01.2021

Maritim Management AS is a management company located in Ålesund. We are a subsidiary of Westcon Geo, a part of the Westcon Group. Westcon Geo owns and operates 4 seismic vessels in worldwide operations, all in the OBS market as source and/or node handling. Maritim Management is the technical, marine and seismic management company for the vessels in the group. The ship owning companies in the group have delivered substantially financial profits for several years. Currently we have approx. 200 crew members on the vessels and 12 persons in the office organisation.

ARBEIDSGIVER

Maritim Management AS

Keiser Wilhelms gate 23, 6003 Ålesund

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Managing Director Sigurd Rekkedal

918 69 309

E-post

Søknadsfrist: 25.01.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

08.01.2021

Norled er et av landets største ferje- og hurtigbåtrederier. Selskapet har mer enn 80 fartøyer, og driver ferje- og hurtigbåtsamband fra Flekkefjord til Troms. Norled har satset mye på nye fartøystyper, og vi tar mål av oss å være blant de ledende på miljøvennlig teknologi. Norled har mer enn 1.000 ansatte og omsetter for 2,2 milliarder kroner årlig. Selskapet har kontor i Stavanger, Bergen og Oslo.

ARBEIDSGIVER

Norled AS

6270 Brattvåg

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

HR-leder Inger Tronstad

901 55 043

E-post

Søknadsfrist: 28.01.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

05.01.2021

I snart 30 år har HT Bygg Hellesylt AS (HT Bygg) vore ein viktig og solid arbeidsplass på Hellesylt i Stranda Kommune.
Vi er ei entreprenørbedrift med stoltheit for faget, og klokketru på kvalitet. Her på Hellesylt, i hjartet av verdsarvområdet Geiranger, har vi lagt til rette for ein betre kvardag for folk i regionen vår – vi har bygd bustader, rehabilitert skular og utført store og små prosjekt for private, så vel som det offentlege.

ARBEIDSGIVER

HT Bygg Hellesylt

Bygda 25, 6218 Hellesylt

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Dagleg leiar Øystein Ljøen

97041540

E-post

Søknadsfrist: 31.01.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

05.01.2021

Elsikkerhet Møre er et elektrosakkyndig selskap som utfører lovpålagt eltilsyn for nettselskaper i Møre og Romsdal. Vi er stasjonert på 4 forskjellige steder på Sunnmøre og betjener 5 nettselskap med til sammen 80.000 kunder.
Vi driver også med informasjon og opplæring innen elsikkerhet.

ARBEIDSGIVER

Elsikkerhet Møre AS

6240 Ørskog

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Daglig leder Leif Rune Vinje

416 33 845

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

23.12.2020

VestlandsHus AS ble etablert i 1974 og har siden den gang bidratt til at mange tusen familier har skapt rammene for et lykkelig og godt liv. Gjennom å utvikle hustyper som imøtekommer ulike ønsker og behov, og med gode byggmestere og entreprenører på tvers av det ganske land, bygger vi ikke bare boliger, men vi hjelper folk med å skape et hjem. Våre eiere og medlemmer er alle gründere som skaper betydelige verdier i sitt lokalsamfunn. Vi har en sterk merkevare, gode husmodeller og systemer som sikrer kvalitativt god og effektiv drift i hverdagen.

ARBEIDSGIVER

VestlandsHus AS

6018 Ålesund

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Mercuri Urval v/ Mette Slinning tlf. 975 59 025

Mercuri Urval v/ Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036

Søknadsfrist: 18.01.2021

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

Entec er kort for «environmental technology», og er eit teknologikonsern beståande av tre driftsselskap; Evotec AS, Brimer AS og ServiTech AS.

Vi skapar verdiar gjennom å vere ein kompetansepartner for våre kundar der vi jobbar for å kunne tilby våre kundar effektive og berekraftige løysingar. Vi er godt i gang med å bygge ein større aktør innanfor dei marknadane som selskapa i dag har sin kjerneaktivitet.

ARBEIDSGIVER

Entec Group AS

Storehølvegen 9, 6065 Ulsteinvik

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Kontaktperson er spesifisert i dei fullstendige utlysingstekstane

Søknadsfrist: Søknadsfrist er spesifisert i dei fullstendige utlysingstekstane

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

CFO

17.12.2020

Ønsker du å være med å bygge et teknologiselskap som skal bli bransjeledende?

Inline-Test skal nå rigge seg for videre vekst med tunge eiere med seg. Vår visjon er å bli ledende leverandør av utstyr og løsninger for testing av ventiler i Olje & Gass industrien, samt landbasert prosessindustri.  

ARBEIDSGIVER

Inline-Test AS

Romsdalsgata 16, 6415 Molde

Hjemmeside

KONTAKTPERSON

Headhunter Eirik F. Sperre

92607988

E-post

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Etter avtale

Varighet: Fast

NETT NO
Ansvarleg redaktør: Ogne Øyehaug
Ansvarleg redaktør: Kjetil Haanes
Dagleg leiar: Eirik Staurset

Utgivar:
Bakkar og Berg Media AS
Pb. 142
6099 Fosnavåg

Kontakt:
Redaksjon: redaksjon@nett.no / Tlf: 95 77 97 27
Annonse: annonse@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Abonnement: abonnement@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Tips: tips@nett.no

NETT NO arbeider etter Ver Varsam-plakaten sine normer for god presseskikk og Tekstreklameplakaten sine normer for skilje mellom redaksjonelt stoff og reklame/sponsing. Alt innhald på NETT NO er opphavsrettsleg verna. NETT NO har ikkje ansvar for innhaldet på eksterne nettsider som det blir lenka til.