Nett.no Logo
Mega menyMega meny

NETT.NO Abonnement

Registrér ein konto på vår næringsportal for 129,- pr mnd, og få tilgang på:

  • Unike artiklar om økonomi og næringsliv på Sunnmøre og i Nordfjord, som du ikkje finn i andre publikasjonar!
     
  • Tilgang på tenester som Nytt om Namn, Synspunkt og stilling ledig.
     

Med abonnement har du tilgang til NETT NO på alle digitale plattformer - du kan lese når du vil, kvar du vil og i det formatet som passar deg.

129,- pr. mnd.
Samler unge talenter

UTVALGT: Lene Æsøy fullførte sivilingeniørutdannelsen i sommer. Nå er hun trainee i Vard og en av 25 unge som er plukket ut til Rotarys årlige utviklingsseminar for unge ledere. 

Samler unge talenter

- Uansett om du er leder eller ikke så er det veldig nyttig å lære om ulike personlighetstyper, sier Lene Æsøy en av 25 unge talenter som plukket ut til Rotarys årlige leder- og utviklingssamling.

Det er Rotary for Sunnmøre og Romsdal som står for arrangementet, med et tredagers program rette mot unge ledere og talenter i arbeidslivet.

Mye av programmet går ut på å lære seg selv bedre å kjenne og utvikle samspillet mellom mennesker. Midt i blinken, mener Æsøy, som nettopp har flyttet tilbake til Sunnmøre begynt i en toårig trainee-stilling i Vard etter å ha fullført sivilingeniørstudiet i Trondheim.

FORELESER: Foreleserne stiller opp gratis for Rotarys årlige leder og utviklingsseminar for unge ledere. Fra venstre Terje Græsdal (Admit),  Liv Jorunn Ervik (Driw) og Rolf Klock (Capricorn)

- Uansett om du hva du gjør, om du er leder eller ikke, så er det veldig god hjelp å ha kunnskap om ulike personlighetstyper. Du kan bruke den kunnskapen til å få bedre dynamikk, for eksempel på et møte, sier Æsøy.

Plukket ut
Seminaret er ikke forbeholdt Rotary-medlemmer, og de færreste som deltar er medlemmer. Men de er spurt om å delta etter anbefalinger fra Rotary-medlemmer i bedriftene på Sunnmøre og i Romsdal.

I år er arrangementet lagt ti Ulsteinvik programmet omfatter gruppeoppgaver, forelesninger, bedriftsbesøk (til Kleven).

I tillegg til å lære om personlighetstyper og samspill, er det forelesninger om kulturforskjeller og makt- og påvirkning i lederrollen, i tillegg til sosialt samvær. 

Siste artikler

Amfi Moa Norges tredje største

Etter to år på fjerdeplass er Amfi Moa tilbake som Norges tredje største kjøpesenter.

Ønsker sterk satsing i distrikta

– Vi er ikkje til sals, seier Per Magne Grøndahl i Norsk Sjømat Holding. Saman med Bjarte Tunold kontrollerar han no også Nergård-konsernet. 

Vil byggje fire hurtigruter

Per Sævik tek opp kampen med Hurtigruten og satsar over tre milliardar kroner på bygging av fire miljøvenlege skip.

Snart kan fiskarar dele augneblinksbilete av ekkolodd

Snart kjem tenesta SnapFish, der fiskarar får moglegheit til å dele ekkoloddata mellom båtar. 

Rekordmange får tildelt utvinningstillatelser

34 selskaper får i dag tilbud om til sammen 75 nye utvinningstillatelser på norsk kontinentalsokkel. Det har vært rekordmange søkere. 

Polaris-kontrakt til Ventd

Polaris Media Nordvestlandet har valgt Ventd Kommunikasjon som fast innholdsleverandør og samarbeidspartner i sin satsing på Content Marketing.

NETT NO
Ansvarleg redaktør: Ogne Øyehaug
Ansvarleg redaktør: Kjetil Haanes
Dagleg leiar: Eirik Staurset

Utgivar:
Bakkar og Berg Media AS
Pb. 142
6099 Fosnavåg

Kontakt:
Redaksjon: redaksjon@nett.no / Tlf: 95 77 97 27
Annonse: annonse@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Abonnement: abonnement@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Tips: tips@nett.no

NETT NO arbeider etter Ver Varsam-plakaten sine normer for god presseskikk og Tekstreklameplakaten sine normer for skilje mellom redaksjonelt stoff og reklame/sponsing. Alt innhald på NETT NO er opphavsrettsleg verna. NETT NO har ikkje ansvar for innhaldet på eksterne nettsider som det blir lenka til.