Nett.no Logo
Mega menyMega meny

NETT.NO Abonnement

Registrér ein konto på vår næringsportal for 129,- pr mnd, og få tilgang på:

  • Unike artiklar om økonomi og næringsliv på Sunnmøre og i Nordfjord, som du ikkje finn i andre publikasjonar!
     
  • Tilgang på tenester som Nytt om Namn, Synspunkt og stilling ledig.
     

Med abonnement har du tilgang til NETT NO på alle digitale plattformer - du kan lese når du vil, kvar du vil og i det formatet som passar deg.

129,- pr. mnd.
Samler unge talenter

UTVALGT: Lene Æsøy fullførte sivilingeniørutdannelsen i sommer. Nå er hun trainee i Vard og en av 25 unge som er plukket ut til Rotarys årlige utviklingsseminar for unge ledere. 

Samler unge talenter

- Uansett om du er leder eller ikke så er det veldig nyttig å lære om ulike personlighetstyper, sier Lene Æsøy en av 25 unge talenter som plukket ut til Rotarys årlige leder- og utviklingssamling.

Det er Rotary for Sunnmøre og Romsdal som står for arrangementet, med et tredagers program rette mot unge ledere og talenter i arbeidslivet.

Mye av programmet går ut på å lære seg selv bedre å kjenne og utvikle samspillet mellom mennesker. Midt i blinken, mener Æsøy, som nettopp har flyttet tilbake til Sunnmøre begynt i en toårig trainee-stilling i Vard etter å ha fullført sivilingeniørstudiet i Trondheim.

FORELESER: Foreleserne stiller opp gratis for Rotarys årlige leder og utviklingsseminar for unge ledere. Fra venstre Terje Græsdal (Admit),  Liv Jorunn Ervik (Driw) og Rolf Klock (Capricorn)

- Uansett om du hva du gjør, om du er leder eller ikke, så er det veldig god hjelp å ha kunnskap om ulike personlighetstyper. Du kan bruke den kunnskapen til å få bedre dynamikk, for eksempel på et møte, sier Æsøy.

Plukket ut
Seminaret er ikke forbeholdt Rotary-medlemmer, og de færreste som deltar er medlemmer. Men de er spurt om å delta etter anbefalinger fra Rotary-medlemmer i bedriftene på Sunnmøre og i Romsdal.

I år er arrangementet lagt ti Ulsteinvik programmet omfatter gruppeoppgaver, forelesninger, bedriftsbesøk (til Kleven).

I tillegg til å lære om personlighetstyper og samspill, er det forelesninger om kulturforskjeller og makt- og påvirkning i lederrollen, i tillegg til sosialt samvær. 

Siste artikler

Solstad ber kreditorane om hjelp

Offshoregiganten Solstad må til med ny refinansieringsrunde. Aksjen stuper.

Inngår samarbeid med miljøstifting

Fjord1 med treårig samarbeidsavtale med Zero.

Utvidar ved Gjøsund

På Valderøya driv Bjørn-Kristian Risøy ein av dei største Rema-butikkane i på Nordvestlandet. No skal det bli fleire butikkar.

Vil ut av fastlåst strid med Russland

Noreg må ta initiativ for å få opne fiskeeksporten til Russland, meiner Audun Maråk i Fiskebåt. 

Trur på gjennomslag for lokalmat-app

Dei satsar først på å lukkast i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Deretter skal løysinga ut i resten av Norge, og endå lenger.

Går saman for utvikling i Giske

Næringslivet og Giske kommune går saman om å utvikle og bygge ut næringsområde ved Gjøsund. Vil etablere fiskerihamn.

NETT NO
Ansvarleg redaktør: Ogne Øyehaug
Ansvarleg redaktør: Kjetil Haanes
Dagleg leiar: Eirik Staurset

Utgivar:
Bakkar og Berg Media AS
Pb. 142
6099 Fosnavåg

Kontakt:
Redaksjon: redaksjon@nett.no / Tlf: 95 77 97 27
Annonse: annonse@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Abonnement: abonnement@nett.no / Tlf: 95 24 72 09
Tips: tips@nett.no

NETT NO arbeider etter Ver Varsam-plakaten sine normer for god presseskikk og Tekstreklameplakaten sine normer for skilje mellom redaksjonelt stoff og reklame/sponsing. Alt innhald på NETT NO er opphavsrettsleg verna. NETT NO har ikkje ansvar for innhaldet på eksterne nettsider som det blir lenka til.